Det skulle kunna få mig att se det lite bättre,


Ett av mina nya par glasögon. Modell retro, svarta och vita.

Botar de huvudvärk? Höjer de mitt intellekt?

Nej de botar inte huvudvärk och nej de höjer inte mitt intellekt. Däremot låter de mina ögon vila ibland, då jag inte behöver anstränga mig så mycket och så har jag fått höra att de får mig att se intelligent ut. (Som att jag inte redan är intelligent, va va).


Min kalender är färgglad. Det innebär att det är mycket på samma gång eftersom jag färgkodar.
Jag kan inte låta bli att bli irriterad på omvårdnadskursen. Jag blir inte klok på alla småuppgifter! Imorgon är det etik som ska diskutteras, och det finns ju inga rätt och fel har vi fått höra... Nehe men det finns en etisk kod för sjuksköterskor, så klart att det finns rätt och fel då. Det är uttröttande minst sagt, och då känns det skönt att jag har kemi att plugga också. Något som stimulerar.

Gud ringer du mig när jag får vila?


Förresten. Becca och jag kollar på resor i början på januari. Det skulle vara så roligt. Egypten behöver inte kosta så mycket att få komma till. Det skulle ge mig något att de fram emot, och det skulle jag behöva. Värme, sol och turkosblått vatten. Och vila, det skulle jag verkligen behöva.

Cemetery
Bilder tagna förra hösten, oktober.


Söndag idag och varje söndag är likadan, lika trött. Jag känner mig så pigg som de som ligger på kyrkogården, och inte blir jag piggare utav promenader. Har redan försökt. 2 gånger. Känns som att blodvärdet fortfarande ligger lågt, illamående och yrsel.

Det är lika bra att lägga ner kemin, får ändå inget gjort, och ta det stenhårt till veckan istället...Är det någon som kan balansera rätt formeln nedan så hör av er.

2 KMnO4 + 8 H2SO4 + 10 FeSO4 → K2SO4 + 16 H + 17 SO4 + 10 Fe + 2 MnO4

Min finaJag saknar min fina Wilma och vill gosa med henne.

Idag har jag också boxats.

Snart får du sova här igen Wilma. 
När jag inte har tenta och pluggar ihjäl mig...
Då ska vi mysa och äta glass med blåbär som du gillar.
Jag älskar dig så himla mycket. 

En sista,jag gör det inte för min egen skull.

RSS 2.0