Det skulle kunna få mig att se det lite bättre,


Ett av mina nya par glasögon. Modell retro, svarta och vita.

Botar de huvudvärk? Höjer de mitt intellekt?

Nej de botar inte huvudvärk och nej de höjer inte mitt intellekt. Däremot låter de mina ögon vila ibland, då jag inte behöver anstränga mig så mycket och så har jag fått höra att de får mig att se intelligent ut. (Som att jag inte redan är intelligent, va va).


Min kalender är färgglad. Det innebär att det är mycket på samma gång eftersom jag färgkodar.
Jag kan inte låta bli att bli irriterad på omvårdnadskursen. Jag blir inte klok på alla småuppgifter! Imorgon är det etik som ska diskutteras, och det finns ju inga rätt och fel har vi fått höra... Nehe men det finns en etisk kod för sjuksköterskor, så klart att det finns rätt och fel då. Det är uttröttande minst sagt, och då känns det skönt att jag har kemi att plugga också. Något som stimulerar.

Gud ringer du mig när jag får vila?


Förresten. Becca och jag kollar på resor i början på januari. Det skulle vara så roligt. Egypten behöver inte kosta så mycket att få komma till. Det skulle ge mig något att de fram emot, och det skulle jag behöva. Värme, sol och turkosblått vatten. Och vila, det skulle jag verkligen behöva.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hej !

Om du fick välja att vinna ett helt valfritt plagg ifrån Mahingo.com , vad skulle du välja då ?Tala gärna om det för mig så kan du få vad du önskar:

http://moonzanna.se/2010/october/tavla-om-en-onskevist-ifran-mahingocom.html#comment

2010-10-30 @ 11:54:46
URL: http://moonzanna.se

Här lämnar du din kommentar:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag ser den)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0