Text

Jag har funderat på vad jag ska göra med den här sidan... Jag vill börja om på nytt. Den känns inte rätt, inte överrensstämmande med verkligheten. Jag vill ha en plats för mina bilder, en plats där jag kan skriva av mig och sätta mina tankar i ord. Som det är nu lägger jag aldrig upp mina fina bilder, jag kan inte skriva ned det jag behöver. Den känns oäkta. Om jag tittar tillbaka till början känns den falsk - som en fasad. Fel. Jag omgav mig med människor som inte var som jag, där jag inte var mig själv. Jag accepterades inte om jag inte var som dem och jag fick höra något som jag aldrig lyckats släppa. Det skaver ännu. Jag har lärt mig av det, jag har lärt mig vem jag är och hur jag är. Jag är mognare, jag trivs sällan med människor i min egen ålder, jag trivs bättre med de som är äldre än jag. Och jag är mer ärlig idag, ärlig men undanhåller detaljer.

Jag ska ta tag i att fixa i ordning här, för jag vill ändå ha kvar den här sidan, där jag kan skriva av mig ibland. Men det är ingen dagbok för den vill och kan jag inte dela med mig utav.

Om jag gör om designen, för den känns inte längre som jag, organiserar upp det lite bättre och kanske gömmer undan gammalt, då kanske det går. Någon gång.

Åh,


åh, åh, åh. Ta mig bort härifrån.

Försvinn

Blandad inspiration.


Känner att jag behöver inspiration/motivation i det här snökaoset som kommit hit.

All färg är borta


Från egypten...

Här var det länge sen jag skrev. Vad har hänt den senaste tiden?

Kemin är avslutat (borsett från femton labrapporter) = ingen mer dubbelläsning.
Jag hatar snö för det går inte att promenera så fort som jag vill.
Det finns tid till annat än skola, men jag har inget jag vill göra.

Jag spricker för jag vill inte vara här. Det. Är. Blä. Hela tiden bläääääää.

RSS 2.0