Text

Jag har funderat på vad jag ska göra med den här sidan... Jag vill börja om på nytt. Den känns inte rätt, inte överrensstämmande med verkligheten. Jag vill ha en plats för mina bilder, en plats där jag kan skriva av mig och sätta mina tankar i ord. Som det är nu lägger jag aldrig upp mina fina bilder, jag kan inte skriva ned det jag behöver. Den känns oäkta. Om jag tittar tillbaka till början känns den falsk - som en fasad. Fel. Jag omgav mig med människor som inte var som jag, där jag inte var mig själv. Jag accepterades inte om jag inte var som dem och jag fick höra något som jag aldrig lyckats släppa. Det skaver ännu. Jag har lärt mig av det, jag har lärt mig vem jag är och hur jag är. Jag är mognare, jag trivs sällan med människor i min egen ålder, jag trivs bättre med de som är äldre än jag. Och jag är mer ärlig idag, ärlig men undanhåller detaljer.

Jag ska ta tag i att fixa i ordning här, för jag vill ändå ha kvar den här sidan, där jag kan skriva av mig ibland. Men det är ingen dagbok för den vill och kan jag inte dela med mig utav.

Om jag gör om designen, för den känns inte längre som jag, organiserar upp det lite bättre och kanske gömmer undan gammalt, då kanske det går. Någon gång.

Kommentarer
Postat av: Nellie

sv: ja men det är nog inte så konstigt för Mimmi var nog ingen svt film ... det var en helt vanlig serie tror jag ... alltså SVTserierna är ju ngt speciellt, de är i samproduktion med svt och visas kl 8 på lördagarna . Men mimmi var nog ingen sån ... jag var ganska liten och har inget minne av att det var en så pass sen film som klockan 8, utan mer vid bolibompatimmen eller liknande, eller typ en söndagsfilm kan det ha varit. Den var väldigt gullig, introt började med en klingande melodi där man ser mimmis pappa på sin brevbärarcykel så sitter mimmi där fram på "pakethållaren" och skrattar:P hahahhaSimpor och grodfötter minns jag ! det var inte heller en såndär svt film som visades vid åtta, utan en bolibompafilm, så mimmi var nog i stil med dem. Men gud vad roliga de var! kommer du ihåg när de sa " simpoooor och grooodfötter!! " hahahaha

Trolltider har jag inte sett, men vet att det varen julkalender :D Min balettlärarinnas man var med i den, hahahaha.

2011-02-23 @ 22:16:12
URL: http://moneliasmemoarer.blogg.se/

Här lämnar du din kommentar:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag ser den)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0