I svart, svart, svart.


jag i svart, och mina systrar.


Ett nytt år har inletts, jag tänker inte skriva någon krönika om det gamla. Jag kan bara säga att det känns som att ingenting har hänt, ändå vet jag att mycket har hänt. Univeritetsstudier och flytt till egen lägenhetet. Ingen framgång vad gäller människor omkring mig. Många gånger har det varit mycket ensamt där jag känt mig ledsen och sviken, men jag har alltid haft mina systrar. Kärlek till er. Sommaren jobbade jag på restaurangen som vanligt, och jag har konstaterat att jag varit ledig som mest sex dagar i följd, under hela året. Studierna. Så många timmar som jag suttit på bibblan, särskilt under hösten då jag läste andra terminen i sjuksköterskeprogrammet, och, det räckte inte för mig, jag ska alltid vara mer än alla andra, måste prestera. Jag läste även helfarststudier kemi. Något som började som repetition, där jag kan ha varit lite väl kaxig, men som snabbt blev mycket svårare. Pga. tidsbrist är jag inte säker på om jag klarade tentan före jul. Vilket aldrig har hänt mig förut. Nästa termin kommer jag förmodligen inte att läsa dubbelt. Förmodligen, men eventuellt ändå.

Det kanske blev lite av en krönika ändå, men några nyårslöften ger jag inte. Jag ser inte att det ska behöva bli ett nytt år för att skapa förändring, det tror jag inte på. Ser jag fram emot det nya året? Nej, inte direkt tänker jag ganska likgiltigt. Jag önskar att vintern blir kortvarig för jag orkar inte med kylan.

Därför åker jag och min äldsta lillasyster utomlands imorgon. Egypten blir vårt hem en vecka. Jag ska försöka slappna av, det kan jag aldrig så jag vet inte om det kommer gå, men jag hoppas vi kommer ha en bra resa ändå. Tänk sol, tänk hav. Tillsammans med en syster.

RSS 2.0