Som när man tittar ned och inte vet


Jag har ingenting att säga. Egentligen har jag mycket jag borde säga, men det känns försent.

Jag vet inte vad jag ska göra när jag inte pluggar.

Jag borde göra något åt det, och åt allt annat, men det är så mycket jag borde.
Det går inte en dag utan att jag tänker på det, på så mycket.

Kommentarer
Postat av: Tuva

Det är faktiskt en svart sjal, ljuset fick den att se brun ut:) den svarta är från monki och den gråa från Zara herr!

2011-03-03 @ 16:49:45
URL: http://tuvamalmo.blogg.se/
Postat av: Monelia

hej! tack för informationen, har också hört att proteinbrist ger ödem, men det är väl mer när man pratar om sjukdomstermen ÖDEM?

Jag har väl mer ödem i samband med ätstörningen, alltså laxering/kräkning och därav rubbning i saltbalansen ...

för lite ödem har ju nästan alla med ätstörningar, pga saltbrist och sådär ... ? när det är proteinbrist brukar det väl sätta sig mycket i ansiktet och magen? (barnen i afrika) ?

vad tror du ?

och taaack igen <3

2011-03-06 @ 18:51:15
URL: http://moneliasmemoarer.blogg.se/
Postat av: Monélia

Tack så mycket! Det är ungefär så som jag också har lärt mig om ödem vid ätstörningar och det känns skönt att någon annan säger samma sak!

Efter den senaste kommentaren började jag nästan tvivla på om mina kunskaper var totalt felaktiga och att det istället var min kropp som helt enkelt är såhär ;/ eller inte tvivla kanske, för jag vet att det är vatten ... men av någon anledning så ska jag ta åt mig ALLT negativt som folk säger... Och just att hon sa att det DEFINITIVT inte var vätska och att jag INTE hade onormalt med vatten i kroppen ... ;/

Förresten kan du ju läsa kommentaren i mit tsenaste inlägg, jag svarar på hennes kommentar i inlägget också. Jag undrar hur det kan komma sig att hon påstår att mitt INTE är vätska? .. Om hon har haft ödem borde hon ju veta .. ? fast hon kanske helt enkelt haft den typ av ödem där man sväller up ptill dubbel storlek eller något.. då är ju inte min version ngt att jämföra med direkt...

Åh, Tycker du verkligen att det syns att det är vatten? Hur tycker du att det syns?

Jag tycker nämligen INTE det syns utan jag tycker mer att vatten liknar fett.. ;S det lägger sig lika fult som fett liksom ;/ fast det är väl anorexin som säger det till mig .. istället vet jag att det är vatten pga att det ändras från dag till dag, fingrarnas svullnad och framförallt de där märkena som jag har börjat få!

Förstår inte vad de märkena annars skulle kunna vara om det inte är vätskesvullnad...? ;SEn sak jag undrar bara! När man har överskott på natrium då vill ju kroppen ha mer kalium så att förhållandet ska vara normalt mellan dessa två? det ska ju vara 1:4 tror jag? så om man har mycket natrium vill väl kroppen inte bli AV med kalium, utan tvärtom? Eller är det helt enkelt så att kroppen vill ha kvar kaliumet men av någon anledning så slänger den ut kaliumet ÄNDÅ? ( samtidigt som den försöker slänga ut natriumet som är i överskott? )

Ja jag vet ... jag har bara så svårt att äta just nu för jag känner mig så himla tjock och att det är vatten gör inte så stor skillnad... det känns som riktig vikt för det är ju vad man ser i spegeln liksom;/ och just nu vill jag bara äta så lite som möjligt och inte dricka något alls :(

<3

2011-03-06 @ 23:53:08
URL: http://moneliasmemoarer.blogg.se/
Postat av: Moa

Jag tycker att du har en riktigt nice blogg! Har du lust så slå även ett öga på min :).

2011-05-07 @ 10:49:17
URL: http://smsalåna.nu

Här lämnar du din kommentar:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag ser den)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0