Vi kan ju låtsas att det är Paris

Jag, stadshuset, skylt (sorgliga träd utan löv.), Becca.


Fyra bilder från idag. Dessutom är de tagna precis efter varandra, wow. Den första hos mig då, och de tre följande bredvid torget. Jag kidnappade Becca efter jobbet och tog med henne till hm där vi shoppade lite. Jag köpte även en ansiktsmask från märket the body shop, åhlens, helt organisk (nästan iallafall), som jag ska prova ikväll!!!!

Nu har jag ätit tomatsoppa och ska plugga lite ordförståelse.
Jag har huvudvärk men det är inte konstigt då jag sover och spänner ihop käkarna. Samt, - samt att jag under tiden jag sover, har jag konstaterat, hjälper till med handen och spänner ihop käkarna, liksom trycker upp underkäken. Ännu mer! Så jag får väl skylla mig själv kan man säga.
Dessutom dricker jag kaffe och te mängdvis motsvarande den mängd jag dricker vatten. Så jag är förmodligen dehydrerad och vad händer då? JO vid uttorkning stiger natriumhalten i kroppen och därmed sjunker kaliumhalten, eftersom de kompenserar varandra likt en gammaldags våg. Dvs. genom natriumkaliumpumpen. Och vad händer då? JO kroppen samlar på sig vätska. Natrium drar till sig vatten, förenklat. Jag får ödem och sen får jag hjärtsvikt och sen dör jag!!!!!!
Nejdå, men teoretiskt sätt kan det gå så långt...

Kommentarer
Postat av: Anna Eklöf

Vilken underbart fin blogg du har! Gillar dina bilder :)

2011-03-22 @ 18:53:13
URL: http://eklofanna.blogg.se/
Postat av: Rebecca

hahhahahahhahahahhahahahhahah jag skattade sjukt mycket när jag läste detta!!! Du är galen.. galen i mig och det vet jag. Puss wilma hälsar. Puss på rumpan

2011-03-22 @ 20:01:54
Postat av: Richard

Jag har också börjat försöka bita mig igenom mina egna tänder när jag sover! Det kanske är den stora månen som ställer till det! ;)

Men jag tror inte du kommer dö eftersom kaffe inte har nån märkbar diuretisk effekt. Se http://www.divinecaroline.com/22178/46361-coffee-makes-dehydrated--say-what-Papper här http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19774754 och här http://www.sportsnutritionworkshop.com/Files/32.SPNT.pdfmed kusinliga hälsningar,

Richard

2011-03-23 @ 10:08:35

Här lämnar du din kommentar:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag ser den)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0